Simer 95 Bt. - Szikvíz & Drótkerítés

Drótkerítés gyártás Miskolcon

 

Cégünk rozsdamentes, horganyzott kerítés drótokat, huzalokat és ezekből készült saját gyártású drótkerítéseket illetve kiegészítő termékeket forgalmaz termelői áron. Szinte minden kerítés típust forgalmazunk, ami kerítés drótból előállítható, a különböző ponthegesztett hálóktól a drótfonat kerítésekig.

 

2 darab nagy teljesítményű automata kerítéskészítő géppel dolgozunk, melyek gyártókapacitása napi 2000 folyóméter vadháló vagy egyéb kerítés típus.

 

Gépeink többféle huzalvastagságot képesek kezelni és számos lukbőség illetve kerítés magasság is beállítható. A variációk száma szinte korlátlan. Egyedi és különleges igényeknek is eleget tudnunk tenni.

 


Pályázati munkák elkészítése uniós követelmények szerint >>

 

A drótfonat használata a legolcsóbb módja egy terület biztonságos és esztétikus elkerítésének. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet egy drótkerítés felállításához.

 

A legtöbb megrendelést raktárkészletről, azonnal teljesíteni tudjuk, akár házhozszállítással is.

 

10 000 Ft fölötti drótfonat vásárlás esetén, Miskolc határain belül ingyenes házhozszállítás!

 

Gyárunk Miskolcon található, de távoli szállítást is vállalni tudunk. Nagyobb mennyiségű, nagy helyet foglaló ponthegesztett háló vagy drótfonat rendelése esetén saját teherautóinkkal, kisebb rendelés esetén pedig futárszolgálattal is el tudjuk küldeni az árut. Alacsony, termelői áraink miatt ez akár Miskolctól távoli dunántúli területeken élő megrendelőinknek is nagyon megérheti.

 

Vadháló és ponthegesztett háló kerítéseink legfontosabb paraméterei:

Huzalvastagság: 1,8 - 2,8 mm
Lukbőség: 1,5 - 7 cm
Magasság: 50 - 200 cm
Tekercs hossz: 10, 15, 25, 50 fm (egyéni igény szerint kitudunk szolgálni kisebb menyiséget is.)

A sokféle méret és egyéb paraméter miatt árakat leginkább telefonon tudunk mondani, de egy árat megadtunk alább, hogy Ön könnyebben meggyőződhessen arról, mekkora különbséget jelent a termelői ár a viszonteladói árakhoz képest.


Tehát nálunk az 1,8 mm huzalvastagságú, horganyzott kerítés drótból készült, 1 méter magas kerítésfonat, 7 * 7 cm-es lukbőséggel 300 Ft / folyóméter áron kapható, ami tartalmazza az Áfa-t is.

 

Termékeink

 

drótkerítések, drótfonat, műanyag bevonatú drótfonatok, feszítő huzalok, betonoszlopok, szögesdrótok, tüskés huzalok, feszítő csavarok, vadhálók, ponthegesztett hálók, kötöző huzal, huzalfeszítők, csibedrót, madárháló (15*15 mm lukbőségű acélhuzal).

 

A nálunk kapható minden kerítés drót horganyzott, tehát évtizedekig rozsdamentes. Igény esetén ezen felül akár 2,5 mm vastagságú PVC bevonattal is ellátjuk termékeinket.

 

A drótfonat kerítések felhasználási területei

 

A kerítés drót használata olcsó, mégis tartós és biztonságos megoldás a kerítéskészítésre. A drótfonat kerítés és a vadháló ráadásul nagyon praktikus is, mert könnyen szállítható, felállítható és szükség esetén kiegészíthető. Mindezek miatt nagyon széles körben elterjedt ez a kerítéstípus. Használják családi házak, telkek, kertek elkerítésére vagy ipari ingatlanok, gyárak, gazdasági ingatlanok, mezőgazdasági területek védelmére is.

Adatvédelmi szabályzat ►

NORMAL VIEW