Simer 95 Bt. - Szikvíz & Drótkerítés

0620/436-8743
Belépés
Kosár


Üdvözöljük a Simer - 95 Bt. honlapján!


Webshopunk és online termékkínálatunk egyszerű és gyors elérése:

A következő linkre kattintva: https://www.simer95.hu/?m=8
vagy

A felső menüsorból a "kerítés kínálatunk"-ra kattintva.

 

 

Komplett kivitelezés is megoldható partnercégünkkel együttműködve az ország egész területén, akár egyedi méretek felhasználásával is. További részletekért kérjen ajánlatot elérhetőségeink valamelyikén.Miskolci szikvíztöltő üzemünk jelenleg 80 boltot lát el szódavízzel, valamint számos közület számára szállítunk védőitalt.

Az általunk készített, szénsavval dúsított, szűrt, tisztított ivóvíz előállításához a vizet a bükki víztározóból kapjuk.

Nagy teljesítményű, professzionális molekularendező gépünkkel a legmagasabb minőségű szikvizet tudjuk előállítani, ami természetesen, tökéletesen megfelel minden hatósági előírásnak.

Cégek, konyhák, rendezvények részére díjtalan palack, illetve saválló ballon bérbeadás!


 

szódavíz palackunkPalackjaink kialakításánál odafigyeltünk az egyedi, igényes dizájnra és arra, hogy tartósak, kopásállóak és könnyen tisztíthatóak legyenek. Ennek köszönhetően ezek a palackok még hosszú használat után is nyugodtan kitehetők az asztalra akár vendégfogadáskor is.

 

Szikvíz Borsod, védőital Miskolc.

 

A szódavíz másik neve szikvíz. Azt a széndioxiddal dúsított, tisztított vizet nevezzük így, amely a palackban nyomás alatt van és szifonfejjel van ellátva.

 

Milyen vizet használunk a szódavíz elkészítéséhez?

 

Üzemünk a bükki mészkőtömbből származó karsztvízből kapja vízellátását, amely kémiai tulajdonságainak köszönhetően természetesen hűs, friss ivóvíz. A vízbázis nagy része a Bükki Nemzeti Park területén van, ami hozzájárul a víz tisztaságához. Ez utóbbira további garancia a MIVIZ Miskolci Vízmű Kft. vízbázis ellenőrzése és 24 órás forrás monitoringja. Ráadásul nálunk még további tisztítási eljárásokon is keresztülmegy a víz, így tisztább lesz a csapvíznél is. A víz tartósítását a hozzáadott széndioxid biztosítja.

 

Adatvédelmi szabályzat ►

NORMAL VIEW